Apteekkimme

Vantaanportin apteekki on perustettu v. 1958, jolloin se oli toinen Vantaalle perustettu apteekki. Apteekki siirtyi Vantaankoskelta kauppakeskus Jumboon lokakuussa 1999 ja oli yksi ensimmäisistä Jumbossa aloittaneista liikkeistä. Kauppakeskuksen tiloissa apteekin asiakasmäärät ovat kasvaneet joka vuosi, apteekissamme asioi päivittäin yli tuhat asiakasta.

Jumbon maksuttomat parkkipaikat takaavat vaivattoman pääsyn lähelle apteekkia. Joukkoliikenteen aikataulut ja retit löydät täältä ». Liikuntaesteisille kulku apteekkiin on helppoa kynnyksien puuttuessa. Apteekki sijaitsee Jumbon 1. kerroksessa toisen pääoven vieressä ja sisään pääsee suoraan toisesta parkkikerroksesta tai hisseillä Jumbon muista osista. Siirry Jumbon sivuille »

Vantaanportin apteekki on nopean ja ystävällisen palvelun apteekki. Apteekki on kiinteä osa terveydenhuoltoa ja lääkehoidon toteuttajana merkittävä osa potilaan hoitoketjua. Apteekki on myös tärkeä terveystiedon välittäjä erityisesti itsehoitolääkkeitä hankittaessa, lääkehaittojen ehkäisijänä ja lääkäriin ohjaajana.

Apteekissamme työskentelee vakituisesti 25 henkilöä, tämän lisäksi työssä käy vaihteleva määrä osa-aikaista henkilökuntaa kuten opiskelijoita. Olemme myös Helsingin yliopiston opetusapteekki, joka tarjoaa harjoittelupaikkoja farmasian opiskelijoille.

Tervetuloa!